Wat doen we allemaal?

Onze diensten.

Tuinarchitect

Bent u op zoek naar een tuinarchitect? Dan zit u hier goed. CreaGarden heeft jaren ervaring met tuinarchitectuur. Bij eender welk project, groot of klein, weet wij steeds perfect de vinger te leggen op alle aandachtspunten.

Als u een tuinarchitect wilt die met u meedenkt naar oplossingen en uw droomtuin realiseert volgens uw wensen en budget dan moet u bij ons zijn.

Onze tuinarchitect is er voor particulieren & bedrijven. Een stadstuin, een mooie bedrijfstuin, een landelijke oase van rust, … De mogelijkheden zijn zeer ruim. Voor uw tuinarchitectuur houden we steeds rekening met de omgeving.

Tuinarchitectuur is een passie

Wij luisteren met veel passie naar uw tuindromen. Wij zullen uw wensen omzetten in een concreet tuinplan. We zorgen ervoor dat uw tuin volledig in harmonie is met de omgeving en uw woning.

Daarnaast beschikken we ook over een eigen ploeg voor uw tuinaanleg en tuinonderhoud.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Tuinaanleg

Uw tuin is een plaats waar u ongetwijfeld veel mooie momenten zult beleven. Om uw tuinaanleg te realiseren, maken we altijd graag een vrijblijvende afspraak. Zo komen we graag te weten waar u de nadruk op wilt leggen: een simpele tuin met een mooi gazon, een kindvriendelijke tuin, een stadstuintje met veel beplanting, een groot of klein terras, een zwemvijver, type afsluiting, ….

CreaClean heeft jaren ervaring met tuinaanleg. U kunt dan ook op ons rekenen voor uw tuinaanleg van A tot Z: van grond – en kraanwerken tot beplanting, aanleggen van terras, het maken van een tuinhuis, etc…

Als u ons enkel wilt inschakelen voor bepaalde werkzaamheden voor uw tuinaanleg, dan kan dit uiteraard ook.

Bent u een doe-het-zelver?

Wilt u zelf een deel van uw tuinaanleg realiseren? Als uzelf graag aan de slag gaat, dan begeleiden wij u met plezier. U kan op deze manier ook een mooi deel besparen. De mate waarin u ons nodig heeft, is afhankelijk van uw wensen.

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Tuinonderhoud

CreaGarden beschikt over een eigen onderhoudsploeg voor uw tuinonderhoud. U kan ons inschakelen voor eenmalig tuinonderhoud en voor periodieke opdrachten.

Grote tuinen, kleine tuinen, bedrijven, particulieren, … Wat uw situatie ook is, we helpen u graag verder met uw tuinonderhoud. Kwaliteit en eerlijke prijzen vormen de basis voor onze tuinonderhoud service.

 • Snoeien en scheren van hagen, fruitbomen, heesters, …
 • Maaien van gazons, zowel particulieren tuinen als grotere tuinen zoals speelweides of sportterreinen.
 • Bestrijden van onkruid.
 • Aanplantingen van hagen, struiken, bomen en  gazon.
 • Onderhoud en herstelling van tuinpaden en verhardingen.
 • Frezen en uitgraven van wortels
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Grondwerken

Een tuinproject start doorgaans altijd met goede voorbereidingswerken & grondwerken.

Tuinaannemer CreaGarden beschikt over de nodige expertise en machines om grondwerken uit te voeren.

 • grondwerken (graafwerken)
 • uitgraven van kelders, funderingen, zwembaden & opritten
 • sleuven graven voor nutsvoorzieningen
 • nivelleringswerken
 • bouwrijp maken van gronden
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Gazon & grasmatten aanleggen

Een nieuw gazon? CreaGaerden houdt zich ook bezig met het aanleggen van grasmatten in uw tuin of bedrijfstuin.

Voor het vormen van een nieuw gazon kunnen wij u ook van dienst zijn met het inzaaien van gras. Voor grotere oppervlakten wordt het leggen van grasmatten een dure aangelegenheid. Zaaien is het goedkopere alternatief en met enig geduld kan hetzelfde resultaat worden behaald.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Oprit aanleggen

Allereerst moet u een keuze maken tussen de verschillende materialen, al dan niet een combinatie van materialen: klinkers, tegels, kasseien, steentjes of asfalt?

Kasseien zijn hobbelig, maar geven wel een authentieke look. Als u daarnaar op zoek bent, is de keuze dus snel gemaakt. Klinkers of tegels zijn iets goedkoper. Ook asfalt of steentjes zijn een mogelijkheid. Belangrijk bij het aanleggen van een oprit is om verzakkingen te voorkomen.

Terras aanleggen

Een terras aanleggen? Dan kan u eveneens kiezen uit verschillende materialen: hout, tegels, kasseien of klinkers.

Bent u benieuwd wat de aanleg van een oprit of terras u gaat kosten? Hebt u een vraag over de verschillen tussen materialen? Contacteer ons via ons contactformulier en wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Tuinafsluitingen

Op zoek naar een tuinaannemer voor uw tuinafsluitingen te plaatsen?

Voor tuinafsluitingen zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar. Zo zijn er tuinafsluitingen in hout, beton, steenkorven, kunststof, levendige tuinafsluitingen zoals een haag of klimop gecombineerd draad, …

Als u met vragen zit omtrent tuinafsluitingen kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Laat ons weten hoe groot uw tuin is, welk materiaal of materialen u wenst en wij bezorgen u een prijsindicatie.

Voor een concrete offerte op maat voor uw tuinafsluiting maken we een vrijblijvende afspraak.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Houten constructies

Wij kunnen voor u houten constructies maken zoals een tuinhuis, een carport, een garage, een terras, tuinafsluitingen of een poolhouse.

Tuinhuis maken

Wilt u graag een tuinhuis? Wij kunnen voor u een tuinhuis op maat maken om uw tuin te vervolledigen. Dit kan een budgetvriendelijk tuinhuis zijn tot bijvoorbeeld een groot tuinhuis met een carport bij.

Carport & garage

Een houten carport  of garage is een stijlvolle oplossing voor de bescherming van uw wagen. U kan kiezen voor een losstaande carport, een carport met berging of een aanbouw carport

Houten tuinafsluitingen

Wij maken en plaatsen houten tuinafsluitingen in alle mogelijke hoogtes. Wij passen de afmetingen volledig aan aan uw wensen. Wilt u graag een combinatie van een laag houten hek met een hoge houten afsluiting? Dat kan.

Houten terras

Met een mooi houten terras is het genieten in uw tuin. U kan hiermee alle kanten uit: rond, rechthoekig, overdekt, modern, landelijk, …

Een poolhouse

Op zoek naar een houten poolhouse? Het is een stijlvolle houten constructie die uw woning een enorme meerwaarde geeft. Het design van een poolhouse kan naadloos aansluiten bij uw woning en tuin: modern, landelijk, overdekt, …

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?