Oprit & terras aanleggen Herentals

Klinkerwerken | Tegelwerken | Kasseiwerken

Terras, oprit of parking laten aanleggen?

  GRATIS OFFERTESERVICE

  Waarvoor wilt u een offerte?*

  Welk materiaal wenst u?*

  Een combinatie van materialen is ook mogelijk (Meerdere selecties mogelijk).

  Hoe groot is de oppervlakte?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze aannemers voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   


  Klinkerwerken, tegelwerken & kasseiwerken:

  Hoe gaan we te werk?

  1. Heeft u vragen voor ons? Wilt u een afspraak maken? 
   Neem contact met ons op. Wij beantwoorden al uw vragen en indien gewenst, komen wij graag langs om een vrijblijvende offerte op te maken.
  2. U ontvangt een uitgewerkte prijsofferte op maat.
  3. Wilt u graag met ons samenwerken? Perfect, dan plannen we samen de werkzaamheden in.

  Oprit aanleggen & terras aanleggen Herentals

  U wilt een oprit, parking, terras, tuinpad of trap (in de tuin)? CreaGarden verzorgt alle klinkerwerken, tegelwerken en kasseiwerken. 

  Terras & oprit aanleggen Herentals

  Aanleg van terrassen, opritten, parkings en tuinpadden, … Dan moet u bij CreaGarden zijn. We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn wat betreft materialen en aanleg a.d.h.v. uw budget en wensen.

  Interesse in onze diensten voor tegelwerken, klinkerwerken en/of kasseiwerken? Contacteer ons vrijblijvend.

  terras aanleggen

  Terras aanleggen Herentals

  Terras aanleggen Herentals: onze specialiteit? Uw terras aanleggen. U kiest de klinkers, wij halen ze op en zorgen voor het perfecte terras met klinkers, kasseien of in natuursteen.

  Een houten terras aanleggen? Eventueel een combinatie van steen en hout? Houten constructies maken we zelf. U kan hiermee alle kanten uit: rond, rechthoekig, overdekt, modern, landelijk, …

  Terras aanleggen is toch wel een vak apart en vereist wel wat handigheid en vakkennis. Het oppervlak moet zo waterpas mogelijk liggen. En uiteraard is het van belang om verzakking van de klinkers te voorkomen.

  Wilt u graag een terras aanleggen regio Herentals aan de beste prijs en kwaliteit? Dan moet u bij ons zijn!

  Contacteer ons vrijblijvend.

  oprit aanleggen

  Oprit aanleggen Herentals

  Oprit aanleggen Herentals: naast de aanleg van uw terras kan u via ons uiteraard ook uw oprit aanleggen. Net zoals bij een terras moet we zien dat er geen verzakkingen kunnen komen.

  Bij sommige nieuwbouw woningen ligt er een regenpunt onder de oprit. Als u daar dan uw auto wilt parkeren, moeten we best ook eerst een verharding leggen en daarop uw oprit aanleggen.

  Als tuinaannemer kunnen we ook met u meedenken over de indeling en materialen (steentjes, kasseien, een stukje groen ertussen of volledig in steen).

  Het eerste waar u op kijkt als u thuiskomt, is uiteraard uw oprit. Laat daarom uw oprit aanleggen door een vakman. CreaGarden legt uw oprit aan tegen de beste kwaliteit/prijs verhouding.

  Tuinbedrijf CreaGarden

  CreaGarden is een tuinbedrijf waar u terecht kan voor al uw tuinwerken. Zowel particulieren, bedrijven, aannemers & architecten zijn welkom.

  Onze groene vingers staan altijd te kriebelen om aan de slag te mogen gaan. Groot project of klein project, wij doen het allemaal even graag.

  Een klein stadstuintje of weelderige tuinrenovatie van A tot Z. U bent bij ons altijd aan het juiste adres: vakmanschap, jaren ervaring, duidelijke communicatie & correcte prijzen!

  Ontvang tot 3 offertes!

  De website van Crea-Garden behoort tot een netwerk van tuinaannemers. Vind gemakkelijk de beste firma bij u in de regio. U ontvangt zo steeds de best mogelijke prijs.

  Gebruik vrijblijvend ons contactformulier en wij sturen uw aanvraag door naar alle tuinaannemers in een straal van 40 km rondom uw woonplaats. Vervolgens even wachten tot u wordt gecontacteerd.

  Start nu je gratis offerteaanvraag en wij zoeken de vakman met de juiste kennis en ervaring bij jou in de regio! Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend en dus zonder enige verplichtingen.